domingo, 18 de mayo de 2014

COCINA MENORQUINA
Otra receta más de cocina menorquina, hoy voy a publicar las almondigas con tomate.

PILOTES AMB TOMÀTIC





  • ¼ kg de carn de porc
  • ¼ de carn de vedella
  • ½ ceba capolada i frita
  • un pessig de tem
  • 30 gr de pa dur banyat amb llet
  • 1 ou
  • sal


  1. Mesclar-ho tot i fer les pilotes. Perquè no sen's aferri la carn ens podem banyar les mans amb un poc de vinagre.
  2. Fregir ses pilotes.
Bon Profit


Tomàtic
  • 1 pot de ½ tomàtic capolat
  • 2 dens d'all
  • 1 cullarada de sucre, i un pessic de sal
  • oli


  1. Posar a coure la salsa.
  2. Una cop la salsa es cuita, afeguir-hi les pilotes i fer-ho coure un quart d'hora

1/4 kg. de carne de cerdo
1/4 kg. de carne de ternera
1/2 cebolla picada y frita
un poquito de tomillo
30gr. de pan duro mojado con leche
1 huevo
sal
1.- Mezclarlo todo y hacer las almondigas. Para que no se pegue la carne a las manos podemos ponernos un poquito de vinagre.
2.- Freir las almondigas.
 Salsa de tomate
un bote de 1/2kg de tomate triturado
2 dientes de ajo
1 cucharada de azúcar y un poquito de sal
Aceite

Cuando la salsa esta lista añadirla a las almondigas y cocinar 15m.

Buen Provecho

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