Otra receta más de cocina menorquina, hoy voy a publicar las almondigas con tomate.
PILOTES AMB TOMÀTIC

- ¼ kg de carn de porc
- ¼ de carn de vedella
- ½ ceba capolada i frita
- un pessig de tem
- 30 gr de pa dur banyat amb llet
- 1 ou
- sal
- Mesclar-ho tot i fer les pilotes. Perquè no sen's aferri la carn ens podem banyar les mans amb un poc de vinagre.
- Fregir ses pilotes.
Tomàtic
- 1 pot de ½ tomàtic capolat
- 2 dens d'all
- 1 cullarada de sucre, i un pessic de sal
- oli
- Posar a coure la salsa.
- Una cop la salsa es cuita, afeguir-hi les pilotes i fer-ho coure un quart d'hora
1/4 kg. de carne de cerdo
1/4 kg. de carne de ternera
1/2 cebolla picada y frita
un poquito de tomillo
30gr. de pan duro mojado con leche
1 huevo
sal
1.- Mezclarlo todo y hacer las almondigas. Para que no se pegue la carne a las manos podemos ponernos un poquito de vinagre.
2.- Freir las almondigas.
Salsa de tomate
un bote de 1/2kg de tomate triturado
2 dientes de ajo
1 cucharada de azúcar y un poquito de sal
Aceite
Cuando la salsa esta lista añadirla a las almondigas y cocinar 15m.
Buen Provecho
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